Voorwaarden

 1. Betalingen en levering
 2. Alle prijzen vermeld in euro`s op www.mrauto-versnellingsbak.nl zijn inclusief 21% BTW.
 3. De prijs wordt verhoogd met de kosten van het transport naar de klant. Dienstverlening is de klant huis of een blok zonder betalende diensten. De verzendkosten heeft geen dergelijke service. Goederen worden geleverd op het adres vermeld in het contract door KlurigoMeubels.nl expediteurs.
 4. Products zijn geimporteerd en uitsluitend op bestelling.
 5. De wachttijd bedraagt 1 tot 7 dags. Als de leveringsdatum overschreden wordt aan de webwinkel van www.mrauto-versnellingsbak.nl informeren wij u daar zo spoedig mogelijk over.
 6. Na aankoop in de webwinkel mrauto-versnellingsbak.nl is elke klant verplicht om het volledige bedrag voor een aangekocht product en vervoerskosten op bankrekening van de webwinkel over te maken.
 7. Als het geld binnen is, zal mrauto-versnellingsbak.nl binnen 48 uur beginnen met de uitvoering van de bestelling.
 8. U kunt uw bestelling annuleren binnen 48 uur vanaf de besteldatum en besteluur op e-mail adres: info@mrauto-versnellingsbak.nl Na 48 uur beginnen wij aan de uitvoering van de bestelling.
 9. Wij verzoeken u voor 100% achter uw keuze van uw bestelling te staan. Na het uitvoeren van de bestelling door webwinkel mrauto-versnellingsbak.nl kunt u uw bestelling niet meer annuleren (omdat de products wordt aangeboden aan individuele bestelling).
 10. In het geval van niet - contract de schuld van de winkel: winkel garandeert het volledige bedrag betaald door de klant. In dit geval zal het geld terugbetaald binnen 5-14 werkdagen worden door overschrijving op de rekening die door de klant.
 11. 48 uur voor levering van de bestelling wordt u geinformeerd door webwinkel mrauto-versnellingsbak.nl per e-mail.
 12. Op de dag van de levering ontvangt u de factuur.
 13. Aan de prijs en verzendingkosten wordt de borg toegevoegd
 14. De koper is verplicht om in ruil voor de nieuwe versnellingsbak, de oude versnellingsbak binnen 14 dagen na de ontvangst aan het opgegeven adres opsturen. Binnen 7 dagen na de ontvangst van oude versnellingsbak op het opgegeven adres, wordt de borg naar het klant rekeningnummer overgemaakt.
 15. Oude versnellingsbak moet in technische staat zijn zodat de reparatie ervan mogelijk is. Dus moet hij geen breuken, scheuren en vervormingen hebben. Anders wordt de borg niet terugbetaald, en de oude versnellingsbak word naar de klant teruggestuurd. 

  Als u verder nog vragen heeft, neem dan contact per e-mail met ons op:
  info@mrauto-versnellingsbak.nl 

  Garantie en klachten:
 16. Afnemer heeft recht op het ruilen van goederen, indien: 
  A) Verworven transmissie verschilt in montagemateriaal 
  B) Verworven transmissie heeft mechanische schade die ontstaan door de schuld van verkoper
  C) De versnellingsbak schakelt de versnellingen niet 
  D) Geleverde goederen afwijken van de bestelling 
 17. De verkoper kan goederen verkopen, met het referentienummers/letters die afwijken van die door de fabrikant opgegeven. Versnellingsbak kan meerdere catalogus nummers hebben en het principe van de werking is hetzelfde. In dit geval het voorwerp van de opdracht mag niet worden omgeruild of terugbetaald. 
 18. Regels van het terugzenden van de goederen: 
  A) Toestemming voor terugzenden en het vaststellen van de voorwaarden met de verkoper 
  B) Het gieten van olie, koopwaar zonder tekenen van montage, geschikte verpakking 

  Garantie voorwaarden:
 19. Garantie is geven rechtstreeks aan de afnemer van de goederen. Garantietermijn is 12 maanden. De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop. Garantie dekt futen en defecten die ontstaan in garantietermijn.
 20. Deze garantie geldt niet voor verkeerd gebruik, verkeerd installatie of misbruikt. Het onderzochten van de klacht duurt maximaal 14 dagen vanaf de datum van verslag. De fouten van koopwaar wordt gratis gerepareerd binnen 30 dagen, vanaf de datum van klacht. Garantie wordt verlengt met de tijd waarop de klacht wordt behandeld.
 21. Een noodzakelijke voorwaarde om de technische rechten van de garantie te voldoen is het invullen van de versnellingsbak met de juiste hoeveelheid van olie voor de montage. 

  De definitieve voorwaarden van de overeenkomst en garantie.
 22. Verkoper is niet aansprakelijk voor de kosten van immobilisatie, parkeren, slepen, autoverhuur of vervanging voor schade veroorzaakt door de goederen.
 23. Deze garantie dekt niet de vergoeding van gederfde winst koper door de verkoper. Verkoper is niet aansprakelijk voor de kosten van de installatie en verwijdering van de goederen.

Als u verder nog vragen heeft, neem dan contact per e-mail met ons op: info@mrauto-versnellingsbak.nl 

Powered By OpenCart
MRauto-Versnellingsbak © 2022stat4u