Versnellingsbak Seat Arosa 1.0 37kW 5 Bak ESY DXD DKG FFE

Versnellingsbak  Seat Arosa  1.0 37kW  5 Bak  ESY DXD DKG FFE
Versnellingsbak  Seat Arosa  1.0 37kW  5 Bak  ESY DXD DKG FFE
Merk: Seat
Model: Arosa
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 380,00€
Aantal:     

Versnellingsbak  Seat Arosa  1.0 37kW  5 Bak

Versnellingsbakcode -   ESY DXD DKG FFE

 Alle versnellingsbakken die wij aanbieden zijn geheel gereviseerd, en volledig chemisch behandeld. Elke versnellingsbak is volledig gedemonteerd geweest en alle versleten en defect onderdelen zijn vervangen.

Wij werken met een ruilsysteem, als u bij ons een gereviseerde versnellingsbak koopt dient u altijd de oude defecte versnellingsbak aan ons te retourneren. Dit kan voor dat u de gereviseerde versnellingsbak hebt of erna.

Wij raden aan om er zeker van te zijn dat er de goede versnellingsbak geleverd word, om dit van te voren te doen. Maar het is ook mogelijk om dit te doen na montage van de gereviseerde versnellingsbak te doen.


Let op! Niet elke versnellingsbak wordt met de olie erin ingeleverd, dit komt door de eisen van koeriersdienst, door wie verzendingen worden uitgevoerd .

Bij de ontvangst wordt de borg van 100 € geïncasseerd. De prijs en de verzendkosten zijn exclusieve borg. Zodra oude versnellingsbak aan het opgegeven adres is geleverd, wordt de borg naar het klant rekeningnummer terugbetaald

Garantie is geven rechtstreeks aan de afnemer van de goederen. Garantietermijn is 12 maanden. De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop. Garantie dekt futen en defecten die ontstaan in garantietermijn.

Powered By OpenCart
MRauto-Versnellingsbak © 2020stat4u