Versnellingsbak Fiat Bravo 1.4 T-JET 6-Bak M32

Versnellingsbak Fiat Bravo 1.4 T-JET  6-Bak M32
Versnellingsbak Fiat Bravo 1.4 T-JET  6-Bak M32 Versnellingsbak Fiat Bravo 1.4 T-JET  6-Bak M32
Merk: Fiat
Model: Bravo
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 799,00€
Aantal:     

Versnellingsbak Fiat Bravo 1.4 T-JET  6-Bak

Versnellingsbakcode -  M32

Conditie : Gereviseerd
 
Automerk Model Bouwjaar
Fiat Bravo 120PK 2007-01 - 2009
Fiat  Bravo 150PK 2007-01 - 2010
 
 Alle versnellingsbakken die wij aanbieden zijn geheel gereviseerd, en volledig chemisch behandeld. Elke versnellingsbak is volledig gedemonteerd geweest en alle versleten en defect onderdelen zijn vervangen.


Wij werken met een ruilsysteem, als u bij ons een gereviseerde versnellingsbak koopt dient u altijd de oude defecte versnellingsbak aan ons te retourneren. Dit kan voor dat u de gereviseerde versnellingsbak hebt of erna.

Wij raden aan om er zeker van te zijn dat er de goede versnellingsbak geleverd word, om dit van te voren te doen. Maar het is ook mogelijk om dit te doen na montage van de gereviseerde versnellingsbak te doen.


Let op! Niet elke versnellingsbak wordt met de olie erin ingeleverd, dit komt door de eisen van koeriersdienst, door wie verzendingen worden uitgevoerd .

Bij de ontvangst wordt de borg van 250 € geïncasseerd. De prijs en de verzendkosten zijn exclusieve borg. Zodra oude versnellingsbak aan het opgegeven adres is geleverd, wordt de borg naar het klant rekeningnummer terugbetaald

Garantie is geven rechtstreeks aan de afnemer van de goederen. Garantietermijn is 12 maanden. De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop. Garantie dekt futen en defecten die ontstaan in garantietermijn.

Tags: revisie
Powered By OpenCart
MRauto-Versnellingsbak © 2022stat4u